Güncel Haberler

Yaşlanmayı geciktiren lezzet: Sardalya! Kuzey Ege’nin lezzet mirası, cilt, saç ve tırnak sağlığına doğal destek…

Türkiye denizlerinde de sürülen Sardin, proteinlere ve yaşlanmaya karşı kalsiyumla mücadele ile D vitamini zenginliği ile öne çıkıyor.

Sardine, saç, tırnak ve cildin besleyici özelliğine dikkat çeken uzmanlar, bu doğal desteğin altını çizmiştir.

Saç, tırnak ve cilt için doğal destek

İspanyol eczacı Paula Martín Clas, Salud de Tu piel está en lo (cildin sağlığında gizlenir) kitabında gelir “, kalsiyum açısından zengin sardalyalar saç dökülmesini azaltır, saç dökülmesini önler, cildin elastikiyetini önler ve cildin elastikiyetini arttırır. Sardin ve kalıcı olarak bulunan sağlıklı yağlar, sağlığı ve sağlığı, sağlığı ile bulunan sağlıklı yağlar, saçılmış balıklarda bulunur, saçılmış balıklarda bulunur, saçılmış balıklarda bulunur, saçılmış balıklarda bulunur, saçılmış balıklarda bulunur, sağlanır. “İfadeler.

Türkiye mirasının lezzeti: çanakkale sardalyası

Dünyadaki beslenme hayranlarının favorilerinden biri olan Çanakkale Sardine, kalitesi ve iyi tadı ile beslenme listelerinde. Ege ve Çandanles’in taze sularında sürülen Sardina, vida yapraklarında hazırlanan geleneksel yöntemi ile bölgenin lezzetlerinden biri olarak öne çıkıyor.

Yaşlanmayı geciktiren lezzet: Sardina! Kuzey Ege lezzetinin mirası, cilt, saç ve tırnakların sağlığı için doğal destek ... 2

“Tüm omega-3 ihtiyaçlarınızı karşılayabilir”

Amerikan diyetisyeni Lauren Manacer “, seçilmiş bir kutu sardalı, taze sardalya bir lezzet alternatifinin pratik ve lezzetidir. Özellikle zeytinyağı olanlar, doymamış yağ asitlerini koruyan, zirveye getirir.

Ruh halini dengeler ve zihinsel işlevleri destekler

Başka bir Amerikan diyetisyeni Jenny Shea Cabwn, zeytinyağı ile köpüklü konserve sardalyaların kalpten memnun olmayan kalpleri satın almanın basit bir yolu olduğunu vurguladı.

Amerikan Gıda ve İlaç İdaresi’nin (FDA) verilerine göre, sadece 85 gram Sardine 164 UI D vitamini içerir. Bu miktar, birçok ürüne kıyasla çok daha etkili bir D vitamini kaynağı anlamına gelir. D vitamini kemik sağlığını destekler ve beynin yaşlanmasını yavaşlatmada temel bir rol oynar. Sardina’daki B12 ve Omega-3 vitamini yağ asitleri bile ruh halini dengeler ve zihinsel fonksiyonları destekler.

Yaşlanmayı geciktiren lezzet: Sardina! Kuzey Ege lezzetinin mirası, cilt, saç ve tırnakların sağlığı için doğal destek ... 3

(İHA) Bu içerik sitef katray tarafından yayınlandı

İlgilenebilirsin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu