Güncel Haberler

Meksika mutfağının sokak kralı: Tacos al Pastor tarifi – Son Dakika Gurme Haberleri

Meksika mutfağı, baharatların dans ettiği renkli ve neşeli bir lezzet dünyasıdır, yollar zarif parfümlerle doludur. Bu mutfağın yıldızlarından biri şüphesiz çoban için takolar. Burada kendinizi evde hazırlayabilirsiniz Çoban’a takolar Yemek tarifi …

Çoban Tarikatı’na Tacos

Malzeme

Deniz için:

  • 500 gram sığır filetosu veya domuz eti (ince dilimlenmiş)
  • 3 yemek kaşığı biber macunu (tercihen de veya goagillo biberi varsa)
  • 2 karanfil sarımsak (ezilmiş)
  • 1 çay kaşığı kimyon
  • 1 çay kaşığı kekik
  • 1 yemek kaşığı sirke
  • 1 yemek kaşığı portakal suyu
  • 1 yemek kaşığı ananas suyu (isteğe bağlı)
  • Tuz, karabiber

Hizmet için:

  • Mısır tortuları (8 parça)
  • Taze ananas (küçük küplerde)
  • Kırmızı soğan (ince doğranmış)
  • Taze kişniş
  • Kireç (yeşil limon)

Yapı:

  1. Deniz Et: Deniz malzemelerini bir kasede karıştırın. Bu karışımda et dilimlerini bulun ve örtün ve en az 2 saat (tercihen bir gece) buzdolabında bırakın.
  2. Eti pişirin: Büyük bir tavayı ısıtın ve marine edilmiş eti yüksek ateşte pişirin. Hafif karamelize olana kadar kenarları kahverengileştirin.
  3. Ananas ekleyin: Küçük küplere kesilmiş tatlı pinry ekleyin ve birkaç dakika daha birlikte pişirin.
  4. Ekmeği ısıtın: Mısır ekmeği kuru bir tavada yumuşatın.
  5. Tacos’u hazırlayın: Ekmeği, doğranmış kırmızı soğan, kişniş ve kireç suyuna biraz et ekleyin.
  6. Sıcak servis: Meksika Gazoz veya ev yapımı bir guacamole kullanarak sokak için bir tat yaşayabilirsiniz!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu