Güncel Haberler

“Büyük utanç duyuyoruz”

Sunuculuğunu Candaş Tolga Işık’ın yaptığı “Az önce Konuştum” programının konukları ünlü oyuncu, komedyen ve yapımcı Cem Yılmaz, ünlü oyuncu Bige Önal ve ünlü oyuncu Bülent Şakrak oldu. Ünlü sanatçılar Candaş Tolga Işık’ın sorularını yanıtladı.

Gelecek sezonu ekranlarda olacak olan Erşan Kuneri’nin yanı sıra toplumsal şiddet olayları da konuşuldu.

“BİZİ BÜYÜK BİR UTANÇ YAŞIYOR”

Artan toplumsal şiddet olaylarını değerlendiren Cem Yılmaz, “Büyük bir utanç duyuyoruz. Tehlike zamanlarında duyduğumuz bir söz var: Sorunları düzeltmek yerine toplum olmak, insan haklarından bahsetmek inanılır gibi değil. kadınlar neredeyse uçlarda kutuplaşmış durumda.” “Çocuk, hayvan vb. haklarını birbirimize hatırlamamız, hatırlatmamız gerekiyor. Dil ve yaptığımız iş açısından her şey yolundayken daha da gelişebilecek şeylerle uğraşabiliriz. Bu seviyeye kadar yapabiliyorum. Artık her şeyin ‘insanla ilgili’ olduğunu söylemeyin.” konuştu.

Ekran görüntüsü_2

“KONU KADIN OLURSA ERKEKLER KONUŞUR”

Cem Yılmaz, “Konu ‘kadın’ olunca erkekler konuşuyor. Bu bizim için utanç kaynağı. Bunlar hukuk, adalet, eğitim konuları iken derginin konusu oluyor” derken Bülent Şakrak, şunları söyledi: suçluların sosyal medya aracılığıyla yakalanabileceğini “kesin” sözleriyle bana bunu hatırlattı.

“KANUNLARI UYGULAMALIYIZ”

Bige Önal, şunları söyledi: “Çok zor günlerden geçiyoruz, bu faaliyetlerin cezasız kalmasını doğru bulmuyorum. İstanbul Sözleşmesi’nden vazgeçmeyi doğru bulmuyorum. İstanbul Sözleşmesini ilk imzalayan biz olduk. Umarım tekrar düşünmek isterler ve geleceğe daha umutlu ve inançla bakacağımız günlere yol açarlar. Toplumsal şiddet olaylarına ise şöyle tepki gösterdi: “Kadınlarımızı, çocuklarımızı ve şiddete maruz kalan herkesi koruyabilmemiz için yasalarımızı uygulamalıyız.”

Ekran görüntüsü_3

“Yaşadıklarımız BÜYÜK BİR UTANÇ”

Bülent Şakrak, şunları söyledi: “Yaşadıklarımız büyük bir utançtır, insanları hasta etmektedir. Bunları gerçekten konuşmamalıyız. Yaşananlar düşünülemez. Bunun saçmalık olduğunu nasıl söylersin? Vahşi miyiz? Sözleriyle her zaman gündemde olan şiddet olaylarını yorumladı.

“Kendimi ÇOK ŞANSLI HİSSEDİYORUM”

Erşan Kuneri dizisinde Tomris karakterini canlandıran Bige Önal, şunları söyledi: “Zaten gönlümün bir köşesinde komedi vardı. Bunu Erşan Kuneri, Cem Yılmaz ve bu ekiple yaptığım için kendimi çok şanslı hissediyorum. Setin ortamı oldukça keyifliydi. Ortaya çıkan çalışma duygularıma bir yanıttı. Tomris ilginç bir karakter. Bize göre karakterleri de Cem Yılmaz şekillendiriyor. “Onu seviyorum çünkü o da bende benzer bir şey görüyor ve bunu benden alabilir” dedi.

Ekran_1

“KOMEDYEN DEĞİL, İYİ BİR OYUNCU ARIYORUM”

Aynı zamanda senarist ve karikatürist olan Cem Yılmaz, “Evet oyunculara karakter çiziyorum ama 3-5 yıldır yapay zeka kullanıyorum. Elimle bir karikatür çizip arkadaşlarıma “Senin hakkında şöyle bir şey düşünüyorum” diyorum, sonra o karakterin bir versiyonunu çizip onlara gönderiyorum. Arkadaşlarımın çoğu daha fazla drama yaptı. Ben komedyen aramıyorum, iyi bir oyuncu arıyorum. Oyuncu seçimlerini ve karakter yaratım sürecini şu sözlerle anlattı: “Bugünlerde beni en çok endişelendiren şey insanların şöhretle olan ilişkisi.”

“GORA 4 GORA’YA HAZIRLIYORUZ”

Cem Yılmaz, 2025 yılında ‘Gora 4 Gora’ya hazırlandıklarını belirtirken Bige Önal, “GORA filmini sinemada 7 kez izledim” dedi.

Önceki içerik Sonraki içerik

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu